23 september 2021 klockan 15.13

Glada besked – traditionell julmarknad första adventshelgen!

Skriv ut Lyssna

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-800 00

E-postadress: kundtjanst@leksand.se

Hand som håller pappermugg.

Första helgen i advent anordnas äntligen Leksands julmarknad igen. Det blir en stämningsfull julmarknad där gator och torg fylls av allt som hör julen till.

Observera

Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Enligt traditionen arrangeras julmarknaden första adventshelgen den 27 och 28 november. Projektledare för evenemanget är Marika Sernfält som arrangerat marknaden tidigare. Hon har redan blivit kontaktad av många som vill vara en del av den uppskattade och välbesökta julmarknaden.

– Efter ett långt uppehåll med inställda evenemang känns det så klart fantastiskt kul att äntligen få rulla i gång igen. Julmarknaden är ett perfekt evenemang att börja med då det är utomhus och vi har stora möjligheter att sprida ut oss. Jag tror vi alla saknat att få umgås och träffa andra människor. Julmarknaden är efterlängtad, säger Marika Sernfält.

Två år sedan förra julmarknaden

Förra året ersattes julmarknaden av en julskyltning på grund av pandemin. Men i takt med att samhället sakta öppnar upp kan det i år arrangeras en klassisk marknad – självklart med hänsyn till rådande restriktioner och rekommendationer.

Vill du delta på marknaden? 

Har du mat, hantverk eller annat som du tycker passar in är du varmt välkommen att ansöka om en plats.

Länk till anmälan.

Fler nyheter